L’ANORÈXIA I LA BULÍMIA

Autor: LMSinApple

Anuncis

2 pensaments sobre “L’ANORÈXIA I LA BULÍMIA

 1. L’ANORÈXIA:

  El tema sobre el qual volem argumentar és l’anorèxia. Nosaltres creim que no és just que una model per poder treballar hagi d’estar molt magra, fins i tot al punt d’arribar a patir anorèxia.

  Nosaltres pensam que no és just que deixin que una model desfili amb una talla 34 quan se suposa que han de dur una 38. Això és un abús. Aquestes models tenen una vida molt trista, no poden menjar ja que, si ho fan i engreixen, corren el risc de perdre el seu lloc de treball. La veritat és que no entenem com les poden deixar desfilar, si donen una mala imatge de la dona al públic, a més l’únic que aconsegueixen amb això és incitar moltes joves a que caiguin en aquesta malaltia, ja que si veuen les models esquelètiques a les revistes o la televisó es creuen que per poder ser atractives tenen que estar com elles.

  Esperam que totes les persones que estan en el món de la moda, s’adonin dels errors que estan cometent amb les seves models i actuïn ràpidament.
  I sobretot, esperam que les joves no vulguin imitar les models.

  Marina Piris Barceló
  Daniela González Ocampo
  2B

  M'agrada

 2. L’ANORÈXIA:

  És normal que una noia que pesa 40kg cregui que té sobrepès? Nosaltres, com a alumnes de 2n d’ ESO, trobem que l’ anorèxia és una obsessió que, a mesura que passa el temps, es converteix en un problema psicològic.
  Aquesta malaltia pot sorgir a partir dels anuncis televisius, en veure noies amb el seu pes ideal, i això les condueix a aquest gran problema, i a la destrucció física i mental. L ‘anorèxia té com a conseqüència, en una minoria de casos, arribar a la mort. La majoria de les noies són ingressades en centres especialitzats, on les ajuden, donant-los els aliments necessaris i adequats per a la seva recuperació.
  Des d’aquest manifest volem fer arribar la nostra opinió a les noies anorèxiques, que se n’adonin del gran problema en què estan implicades i que reflexionin sobre aquest tema, que afecta a la seva salut.

  Auxiliadora Prats Moll
  Gibet Millán Marqués
  2nC

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.