LA SIDA

Autor: MAOCCS

Anuncis

Un pensament sobre “LA SIDA

 1. Sabies que al món hi ha 42 milions de persones que conviuen amb la SIDA, i una gran part són adolescents? Per què creus que tenen la SIDA?
  Les persones que tenen el virus VIH estan sotmeses a un tractament que regenera les cèl·lules i els allarga la vida, però hi ha països subdesenvolupats (el països del tercer món i zones com Carib i l’Àfrica subsahariana) que no tenen aquests tractaments i la gent mor com a única opció. És a causa de que la gent no pren prou precaucions, ni té prou informació i per això no pot prevenir la seva infecció. Penso que no hauria de ser així, s’hauria de fer alguna cosa al respecte.

  L’església creu que no s’haurien d’utilitzar els preservatius en els sentit d’evitar duu una criatura al món, però hom creu que si no s’utilitzen és més fàcil agafar el virus.
  Encara que el govern no estigui d’acord, s’hauria d’ invertir més en la prevenció de la SIDA i fer més campanyes per donar a conèixer les malalties de transmissió sexual (ETS) com el sífilis, l’hepatitis A, condilomes, papilomes humanu, etc. (Les dues últimes són berrugues genitals).
  És cert que algunes persones no els sembla estètic, ni higiènic, instal·lar màquines de preservatius a les universitats i als instituts, però seria el més apropiat perquè els adolescents ho tindrien molt pràctic i podrien practicar sexe amb seny.

  La SIDA és una malaltia de transmissió sexual. De moment és la més perillosa perquè encara no han trobat solució, per aquest motiu moren moltes persones a l’any. Una solució efectiva seria fer campanyes informatives de les ETS per la televisió, i fer pública l’assistència que ofereixen les associacions de gent amb SIDA.

  Neus Aguiló Huguet
  2 ESO B
  març, 2006

  M'agrada

Els comentaris estan tancats.